MonaLisa Touch

MonaLisa Touch

 

Vaginale ongemakken zoals droogheid, branderig gevoel, pijn tijdens het vrijen en incontinentie treden vaak op tijdens de menopauze, na een bevalling of omwille van een behandeling van borstkanker. Deze klachten beïnvloeden de levenskwaliteit van vele vrouwen.


De MonaLisa Touch® is een revolutionaire laserbehandeling om vaginale uitdroging te herstellen zonder chirurgische ingreep of hormonale behandeling.


De MonaLisa Touch® laserbehandeling is ambulant, pijnloos en duurt slechts een 10tal minuten. Er is geen voorbereiding noodzakelijk. In totaal zijn 3 behandelingen met een interval van 1 maand vereist om een lange termijn effect te bekomen. Het gunstige resultaat van de behandeling houdt 1 tot 1,5 jaar aan. Nadien de basisbehandeling is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aangewezen.


Met een lasertoestel worden fijne gaatjes gemaakt in het slijmvlies van de vagina waardoor de aanmaak van nieuw weefsel wordt gestimuleerd. Dit nieuwe jonge weefsel is veel gezonder dan het bestaande en zorgt ervoor dat het natuurlijk evenwicht in de vagina zich herstelt.


Symptomen waarbij MonaLisa Touch® een oplossing biedt:


  • branderig gevoel en jeuk
  • pijn tijdens het vrijen
  • licht urineverlies
  • scheurtjes en kloofjes
  • vaginale droogte


Voordelen van MonaLisa Touch®:


Langdurige resultatende behandeling bestaat uit 3 sessies en een jaarlijkse herbehandeling


Niet-hormonaal: de behandeling is ideaal in combinatie of als alternatief van een ‘Hormone Replacement Therapy’


Wetenschappelijk onderbouwd: De enige laserbehandeling met wetenschappelijke publicaties die vaginale droogheid herstelt


Pijnvrij: De laserbehandeling gebeurt zonder verdoving, kent geen neveneffecten en is pijnvrij.

revolutionare techniek om vaginale uitdroging te herstellen zonder chirurgische ingreep of hormonale behandeling

Dr. Erik Merchiers

0486 22 33 11

Webdesign Solveo